4 90+ 9+
KANTOREN WERKNEMERS NATIONALITEITEN

 

 

Wij zijn een groeiende Fintech. We zijn gestart in 2013 en hebben ons gespecialiseerd in internationale betalingen voor bedrijven. Vandaag hebben wij meer dan 100 000 transacties uitgevoerd. Wij werken met meer dan 2500 klanten. Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Avenue Louise in Brussel en we hebben een bijkantoor in Parijs, in het 8e arrondissement. We worden gefinancierd door toonaangevende investeerders, onder wie Xavier Niel en zijn persoonlijke investeringsfonds, NJJ Capital. 

Kansen op Europees niveau

Wij zijn een Fintech in en buiten Europa. Vandaag zijn onze kantoren gevestigd in Parijs, Dijon, Brussel, Antwerp.
We zijn zeker van plan net zoveel kantoren te openen als het aantal door ons beheerde valuta’s!

Onze prijzen weerspiegelen de uitmuntendheid van onze dienstverlening. We hebben verschillende trofeeën gewonnen en zijn er bijzonder trots op dat we tot de winnaars van de wereldwijde Fintech 100, Emerging 50 categorie behoren.

Waarom bent u onze volgende collega?

Deel uw ideeën met ons. U kunt erop vertrouwen dat alle ideeën in behandeling worden genomen. Wij zijn een team van getalenteerde en gemotiveerde mensen, voor wie het resultaat een prioriteit is. U hebt de mogelijkheid lid te worden van een team waarin samenwerkend beheer en competenties erkend worden.

Patrick Mollard

Patrick Mollard

COO

“Het is een plezier deel uit te maken van iBanFirst. Naast het belang van het dagelijkse werk (een grote autonomie, veel verantwoordelijkheid en gevarieerde taken), is de collegiale sfeer in onderneming een onderscheidende factor. We hebben het geluk in een bloeiende sector te mogen werken aan het vinden van dagelijkse oplossingen, om het leven van onze klanten te vereenvoudigen. Het is zeer motiverend een deel uit te maken van de oprichting en de ontwikkeling van een onderneming, nieuwe producten en een team! “

Grégoire Andrieu

Grégoire Andrieu

VP Sales

"Wij creëren helemaal vanuit het niets, een nieuw tijdperk van financiële diensten voor ondernemingen. Niets kan een grotere motivatie geven dan deel uitmaken van dit avontuur. Onderdeel uitmaken van “hoge normen”, strenge eisen stellen met een toegewijd team is een unieke opportuniteit. Kom snel bij ons werken!"

Bertrand Godin

Bertrand Godin

CRO

“Werken bij iBanFirst is een unieke ervaring. We hebben de buitengewone kans de banksector ingrijpend te veranderen, die vastgeroest is in een keurslijf van vooroordelen, door gebruik te maken van de technologische kracht. En dat is nog maar het begin. We hebben een team dat perfect afgestemd is om deze uitdaging aan te gaan en het is een reële buitenkans om deel uit te maken van dit avontuur.”