Hulpmiddelen

Filters:
webinarWebinar

Overheidssteun ontoereikend? Welke mogelijkheden biedt FX in tijden vande Covid-19 crisis.

Welke mogelijkheden biedt FX in tijden van de Covid-19 crisis.

webinarWebinar

De impact van het coronavirus op de FX markt en uw internationale betalingen!

Herbekijk de webinar: De impact van het coronavirus op de FX markt en uw internationale betalingen!

whitepaperWhite paper

4de kwartaal 2019: vooruitzichten valutamarkt

Vandaag de dag is het essentieel voor een internationaal bedrijf om te anticiperen op mogelijke marktfluctuaties en om een duidelijke hedging strategie te ontwikkelen. Tal van evenementen zullen waarschijnlijk een impact hebben op de volatiliteit van de valutamarkt in dit kwartaal. Deze whitepaper geeft u een duidelijk inzicht in de macro-economische vooruitzichten.

whitepaperWhite paper

Brexit: de grote teleurstelling

De Britse economie groeit en krimpt. Op termijn leek een recessie onvermijdelijk, en sinds het referendum in 2016 worden de economische kosten ten gevolge van de onzekerheid rond de Brexit op 1% van het bbp geschat. Maar wat mogen we nog verwachten van de Brexit? En wat zal er veranderen tussen de EUR en het GBP?

videoTestimonial

Testimonial – Jasmine Travel

Jasmine Travel is één van de klanten van iBanFirst uit de travelsector. Ontdek hoe zij iBanFirst gebruiken en wat de grootste voordelen zijn.

videoVideo

Wie is iBanFirst?

In deze korte video leggen we op een heldere manier uit wie iBanFirst is, wat we doen en voor welke producten u bij ons terecht kan. Benieuwd?

whitepaperWhite paper

Importfinanciering

Een belangrijk instrument om het werkkapitaal en de relaties met leveranciers te verbeteren. Verlaag de druk op uw cashflow en geniet van meer kredietflexibiliteit door gebruik maken van een handelskrediet.

whitepaperWhite paper

Valutarisico’s

Veel bedrijven lopen risico’s bij het handelen in vreemde valuta. Ontdek met onze whitepaper welke risico’s er zijn en hoe u uzelf hiertegen kan indekken.

webinarWebinar

FX-transacties en internationale betalingen in Isabel 6

Herbekijk de webinar en ontdek meer over ‘de intraday volatility trap’ en over de toegevoegde waarde van real-time FX-rates. Daarnaast geven we ook praktische demo’s over het gebruik van iBanFirst in het Isabel 6-platform.

Contacteer ons nu