Hulpmiddelen

videoVideo
Onze klant – LenMatec

LenMatec Industrial Services is een betrouwbaar en gespecialiseerd engineeringbedrijf dat men wil ondersteunen met een effectieve en een oplossingsgerichte aanpak. Het platform van iBanFirst helpt LenMatec te betalen in lokale valuta, met een transparant en gebruiksvriendelijk platform.

whitepaperWhite paper
Valutagids Q4 - Eerste hulp bij een dure dollar

2022 is het jaar van de dollar. Dat staat als een paal boven water; ondanks dat slechts driekwart van het jaar voorbij is. De munt is sinds eind vorig jaar met meer dan 15 procent gestegen ten opzichte van de euro.

videoTestimonial
Onze klant – CKFivé

CKFivé is een Vlaamse verkoper van gereedschappen en machines. Hiervoor worden bijna 100% van de producten en materialen vanuit China aangeleverd. Het platform van iBanFirst heeft CKFivé de mogelijkheid gegeven om wisselkoersrisico’s te vermijden bij stijging van de kostprijs. Hiermee heeft het bedrijf flinke besparingen kunnen realiseren.

webinarWebinar
Webinar: Rusland valt Oekraïne aan: wat kunt u verwachten?

Wat er op 24 februari, 2022 gebeurde, was wat velen vreesden en toch had bijna niemand het in deze vorm verwacht: Rusland viel Oekraïne aan. Verschillende raketten werden afgevuurd op Kiev en andere steden, en Russische troepen staken in verschillende delen van het land de grens over. De onzekerheid is groot. Wat betekent dit voor de valutamarkten, grondstofprijzen, rentetarieven en beurzen?

webinarWebinar
Webinar: Inflatie en de valutawereld, exportbedrijven opgelet!

De kans is groot dat het succes van veel ondernemers in 2022 af te meten is aan één specifieke factor: de winstmarge. In welke mate kan het effect van stijgende kosten aan klanten worden doorberekend? Stijgende energie-, transport- en loonkosten gaan in het nieuwe jaar het beeld bepalen in het bedrijfsleven. Samen zorgen deze factoren er ook voor dat de inflatie oploopt, maar wat betekent dit voor uw onderneming?

videoVideo
Life @ iBanFirst NL

Niet lullen maar poetsen, mouwen opstropen en gaan. Ons team in Nederland is erg ambitieus, stelt hoge doelen en doet er alles aan om deze te halen. Maar naast werken ook tijd voor gezelligheid, een drankje en veel lachen!

videoVideo
De Payment Tracker!

Met de iBanFirst Payment Tracker volg je de status van je internationale betalingen live, net zoals je zou doen met een pakketje, en dat kunnen je begunstigden ook. Zorg voor een vlotte samenwerking met uw zakenpartners en licht hen in wanneer de betaling vertrokken is, zodat zij in de Payment Tracker de voortgang kunnen volgen.

whitepaperWhite paper
KoersWijzer - Wat betekent de stijging van energie-, transport- en loonkosten voor uw onderneming?

De kans is groot dat het succes van veel ondernemers in 2022 af te meten is aan één specifieke factor: de winstmarge. In welke mate kan het effect van stijgende kosten aan klanten worden doorberekend?

webinarWebinar
Webinar: Containerprijzen door het dak! Wat nu?

Momenteel bedraagt de prijs van een container met standaardafmetingen gemiddeld bijna 9.000 dollar, dat is vier keer meer dan vóór de crisis! Heeft ook uw bedrijf last ondervonden van de stijgende containerprijzen en druk op de marges? Bekijk dit unieke webinar op het gebied van ontwikkelingen binnen de wereld van de logistiek en valuta's.

videoVideo
Bekijk hier hoe FALK Culinair de samenwerking met iBanFirst ervaart

Falk Culinair is een derdegeneratie familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ambachtelijk produceren van koperen potten en pannen. Jan Van Achter, zaakvoerder van Bekijk hier hoe FALK Culinair de samenwerking met iBanFirst ervaart, getuigt over zijn samenwerking met iBanFirst. Snelheid en besparen op de transactiekosten gaven voor Jan de doorslag om samen te werken met iBanFirst.

videoVideo
Bekijk hier hoe Optima Networks de samenwerking met iBanFirst ervaart

Optima Networks is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in security & beveiliging. Erik Couwels, zaakvoerder van Optima Networks, moet regelmatig leveranciers betalen in het buitenland. Hij doet hiervoor beroep op iBanFirst en legt uit hoe hij duizenden euro’s heeft kunnen besparen. De persoonlijke aanpak, het gebruiksgemak en de flexibiliteit zijn daarnaast voor hem de belangrijkste troeven van iBanFirst.

webinarWebinar
De impact van het coronavirus op de FX markt en uw internationale betalingen!

Herbekijk de webinar: De impact van het coronavirus op de FX markt en uw internationale betalingen!

videoVideo
Wie is iBanFirst?

In deze korte video leggen we op een heldere manier uit wie iBanFirst is, wat we doen en voor welke producten u bij ons terecht kan. Benieuwd?

webinarWebinar
FX-transacties en internationale betalingen in Isabel 6

Herbekijk de webinar en ontdek meer over ‘de intraday volatility trap’ en over de toegevoegde waarde van real-time FX-rates. Daarnaast geven we ook praktische demo’s over het gebruik van iBanFirst in het Isabel 6-platform.

Neem contact op