Globe

Technology beyond banking borders

Omdat elk bedrijf dezelfde service verdient die grote multinationals krijgen, biedt iBanFirst oplossingen aan voor internationale betalingen op basis van geavanceerde technologie dat een bedrijf opnieuw in staat stelt om de controle te nemen over hun valutawissels en betalingen in vreemde valuta.

Sinds 2013 gebruikt iBanFirst innovatie om bedrijven te voorzien van een 'next-generation' financieel betaalplatform dat technologische, financiële en regulerende expertise combineert.

iBanFirst, uw partner voor internationale betalingen

company-icons-01

Gescheiden fondsen (segregatie)

In overeenstemming met de EU-regelgeving, wordt het geld van onze klanten op volledig gescheiden rekeningen bijgehouden bij één van de toonaangevende Europese banken. Alleen onze klanten hebben toegang tot deze rekening. iBanFirst is op geen enkel moment eigenaar van uw geld.

company-icons-02

Accountbeveiliging

iBanFirst implementeert state-of-the-art encryptie en digitale veiligheid. De toegang tot uw account is beveiligd met single-use en een twee-factor authenticatie wachtwoord (TOTP).

company-icons-03

Regulatie

Wij zijn volledig bevoegd en gereguleerd als betaalinstelling onder EU PSD2, iBanFirst houdt AISP en PISP accreditaties, is een lid van SWIFT en is IBAN gehomologeerd.

Het Executive Team

pierre
Pierre-Antoine Dusoulier
patrick
Patrick Mollard
arnaud
Arnaud de la Porte
laurent
Laurent Maluski
Jeroen Hoevers
Jeroen Hoevers

Maak deel uit van het IbanFirst team

iBanFirst is een snel groeiend bedrijf, met vestigingen in heel Europa. We houden van mensen die gemotiveerd zijn, gedreven, zelfstandig en flexibel, met een ondernemende geest. Als ze daarbovenop enthousiast zijn over financiële technologie (FinTech), is dat een serieuze plus!

company-icons-04

Eerlijk,

wij bieden een dienst van topkwaliteit tegen een concurrerende prijs.

company-icons-05

Focused,

want dit is de sleutel tot uitmuntendheid.

company-icons-06

Vooruitgang,

want we willen de leider zijn in de wereld van de financiële technologie.

Onze investeerders

blue-background-logos-01

Xavier Niel via NJJ Capital

Om hun visie van een Banking-as-a-service platform te bereiken, verhoogde iBanFirst haar kapitaal een eerste keer in oktober 2016 met Xavier Niel als de belangrijkste investeerder, via de holding NJJ. Oprichter van l'Ecole42 en Station F, is Xavier Niel ook de eerste business angel in Frankrijk die de afgelopen jaren 35 miljoen euro heeft geïnvesteerd. Dit maakt hem tot één van de grootste vertegenwoordigers van het startup ecosysteem. NJJ Capital is een van zijn persoonlijke holdings, waarmee hij in november 2018 ook deelnam aan de tweede kapitaalsronde van iBanFirst. Dit keer van 15 miljoen euro.

blue-background-logos-02

Serena

"iBanFirst is slechts aan het begin van zijn ontwikkeling en is nu al een toegevoegde waarde voor hun klanten. Met real-time transparantie van de prijzen, toonaangevende functies en een onberispelijke customer experience, hebben wij alle vertrouwen in het kunnen van het bedrijf om de Europese leider te worden in de financiële markt. De oprichter, Pierre-Antoin Dusoulier en zijn managementteam zijn experts in hun vakgebied en hebben de ambitie om een ​​referentie te worden in de financiële dienstverlening voor bedrijven met een internationale activiteit", zegt Bertrand Diard, Venture Partner van Serena.

blue-background-logos-03

Breega

Ben Marrel, mede-oprichter van Breega, legt uit: "Er zijn maar weinig startups die de volledige impact van de door de DSP2 veranderde regelgeving mogelijk maken. Net als de telecom- en energiesector in hun tijd, is het nu tijd aan de financiële wereld om een evolutie te doorgaan. Hun visie op meta-banking voor internationale bedrijven maakt iBanFirst uniek. En dat is waarom we blij zijn om ons mee te storten in dit avontuur. Het gemeenschappelijke doel van het uitbouwen van een Europese leider in financiën maakt ons allemaal heel enthousiast!

Raad van bestuur

dennis.f4fd0c4b1941
Dennis Malamatinas
bertrand.8370e93fae2f
Bertrand Diard
jean.08685b3b3284
Jean de la Rochebrochard
pierre
Pierre-Antoine Dusoulier
patrick
Patrick Mollard

Awards en erkenning

Als 'Rising Star' van KPMG's FinTech100 werd iBanFirst ook verkozen als FinTech scale-up o/t year 2018 in België en erkend door Deloitte's Technology Fast 50 ranking, de 50 snelst groeiende technologiebedrijven.

Contacteer ons nu