Globe

Beheer al uw rekeningen in vreemde valuta

Vereenvoudig het beheer van al uw accounts, ongeacht welke banken u gebruikt

handshake

Vereenvoudig het beheer

collapse arrow

van alle rekeningen, ongeacht uw bank

steerin-wheel.svg

Neem de controle terug

collapse arrow

over uw wisselkoersen en de kosten hieraan verbonden

forex.svg

Optimaliseer de organisatie

collapse arrow

van uw accounts voor zakelijk gebruik

dots
Manage-all-currency-accounts-1.png

Synchroniseer al uw rekeningen die u geopend heeft bij andere banken

Naast uw iBanFirst-valutarekeningen kunt u accounts die bij andere banken heeft samenvoegen via de iBanFirst AISP-accreditatie.

Dit maakt het gemakkelijk om al uw valutarekeningen te consolideren en te beoordelen via één weergave en om de organisatie van uw rekeningen voor zakelijk gebruik te optimaliseren: per budgetlijn, per klant, etc.

Nominatieve IBAN-garantie voor de beveiliging van transacties, vermindert het risico op fouten en zorgt voor een gemakkelijkere afstemming van betalingen met de begunstigde.

Meer weten
dots
Manage-all-currency-accounts-2.png

Integreer iBanFirst met uw TMS en ERP

Door gebruik te maken van de standaarden voor bankconnectiviteit, staat iBanFirst u toe betalingen via uw ERP of TMS te verzenden en uw rekeningafschriften rechtstreeks te ontvangen. Met open API's kunt u iBanFirst ook integreren in elke toepassing en elk proces.

Meer weten

Vertrouw op iBanFirst, uw partner voor internationaal zakendoen

bank.svg

Scheiding van fondsen (segregatie)

collapse arrow

In overeenstemming met de EU-regelgeving, wordt het geld van onze klanten op volledig gescheiden rekeningen bijgehouden bij één van de toonaangevende Europese banken. Alleen onze klanten hebben toegang tot deze rekening. iBanFirst is op geen enkel moment eigenaar van uw geld.

security.svg

Accountbeveiliging

collapse arrow

iBanFirst implementeert state-of-the-art encryptie en digitale veiligheid. De toegang tot uw account is beveiligd met single-use en een twee-factor authenticatie wachtwoord (TOTP).

legislation.svg

Wetgeving

collapse arrow

Wij zijn volledig bevoegd en gereguleerd als betaalinstelling onder EU PSD2, iBanFirst houdt AISP en PISP accreditaties, is een lid van SWIFT en is IBAN gehomologeerd.

Neem contact op