Globe

Beheer al uw rekeningen in vreemde valuta

Vereenvoudig het beheer van al uw accounts, ongeacht welke banken u gebruikt

maintain-trust

Vereenvoudig het beheer

van alle rekeningen, ongeacht uw bank

regain-control

Neem de controle terug

over uw wisselkoersen en de kosten hieraan verbonden

fx-rate

Optimaliseer de organisatie

van uw accounts voor zakelijk gebruik

Synchroniseer al uw rekeningen die u geopend heeft bij andere banken

Naast uw iBanFirst-valutarekeningen kunt u accounts die bij andere banken zijn geopend samenvoegen via de iBanFirst ASP-accreditatie.

Dit maakt het gemakkelijk om al uw accounts te consolideren en te beoordelen via één weergave en om de organisatie van accounts voor zakelijke use cases te optimaliseren: per budgetlijn, per klant, etc.

Nominatieve IBAN-garantie voor de beveiliging van transacties en vermindert het risico op fouten, zorgt voor een gemakkelijkere afstemming van betalingen met de bron/begunstigde.

Meer weten

Integreer iBanFirst met uw TMS en ERP

Door te profiteren van de standaarden voor bankconnectiviteit, staat iBanFirst u toe betalingen via uw ERP of TMS te verzenden en uw rekeningafschriften rechtstreeks te ontvangen. Met open API's kunt u iBanFirst ook integreren in elke toepassing en elk proces.

Meer weten

Vertrouw op iBanFirst, uw partner voor internationaal zakendoen

company-01

Scheiding van fondsen (segregatie)

In overeenstemming met de EU-regelgeving, wordt het geld van onze klanten op volledig gescheiden rekeningen bijgehouden bij één van de toonaangevende Europese banken. Alleen onze klanten hebben toegang tot deze rekening. iBanFirst is op geen enkel moment eigenaar van uw geld.

company-02

Accountbeveiliging

iBanFirst implementeert state-of-the-art encryptie en digitale veiligheid. De toegang tot uw account is beveiligd met single-use en een twee-factor authenticatie wachtwoord (TOTP).

company-03

Regulatie

Wij zijn volledig bevoegd en gereguleerd als betaalinstelling onder EU PSD2, iBanFirst houdt AISP en PISP accreditaties, is een lid van SWIFT en is IBAN gehomologeerd.

Contacteer ons nu