Globe

Beheer uw internationale investeringen

Durfkapitaal of private-equityfondesen vereisen probleemloze processen en toegang tot geavanceerde risicodekkingsstrategieën.

timely-payments

Tijdige overdrachten

Naar geblokkeerde rekeningen, advocatenkantoren of portefeuillemaatschappijen

regain-control

Herwin de controle

Van wisselkoersen, overdrachtssnelheid en risicoafdekking

hassle-free-processes

Probleemloze processen

Met eersteklas service en een toegewijde FX-expert

Betrouwbare overschrijvingen in elke valuta

Bij internationale transacties leidt een onbetrouwbare dienstverlening vaak tot vertragingen bij de betalingen. Dit zorgt voor onnodige druk waardoor er schadelijke relaties en vertragingen ontstaan bij het sluiten van contracten.
iBanFirst levert snelle en betrouwbare betalingen aan 240 landen in 50 soorten valuta. U heeft volledige controle over uitvoering en de snelheid van de betaling.

Meer weten

Beperk blootstelling aan wisselkoersrisico's

Elke investering die in een vreemde valuta wordt gedaan, leidt tot blootstelling aan schommelingen in de wisselkoersen tussen de fases van een transactie.
iBanFirst biedt hedgingoplossingen met een ruime keuze in looptijd en flexibiliteit die de blootstelling aan risico's verminderen tussen ondertekening en sluiting van de deal.

Meer weten

Verkrijg concurrerende en transparante tarieven

Veel internationale transacties worden gekenmerkt door inconsistente wisselkoersen en hoge kosten, vaak verborgen in de kleine lettertjes van bankbrochures. Al deze directe en indirecte kosten hebben invloed op het totale rendement van uw fonds.
Met iBanFirst krijgt u directe verbinding met de FX-markten die u in staat stellen om in real time te handelen met concurrerende en transparante tarieven.

Meer weten

Al uw fonds-rekeningen op één platform

Naast uw iBanFirst-valutarekeningen kunt u accounts die bij andere banken zijn geopend, aggregeren via iBanFirst's AISP-accreditatie.

Dit maakt het gemakkelijk om alle rekeningen van de door u beheerde beleggingsvehikels te consolideren en te beoordelen via één weergave.

Meer weten

Vertrouw op iBanFirst, uw partner voor internationale financiering

company-icons-01

Fondsenscheiding

In overeenstemming met de EU-regelgeving worden de middelen van klanten op afzonderlijke rekeningen bij toonaangevende Europese banken, aangehouden. Alleen klanten hebben toegang tot hun geld.

company-icons-02

Account beveiliging

iBanFirst implementeert de modernste encryptie en digitale beveiliging. De toegang tot het account is beveiligd met eenmalig gebruik en dual-factor password (TOTP) technologieën.

company-icons-03

Reglementering

Volledig gelicentieerd en gereguleerd als een betaalinstelling onder EU PSD2, iBanFirst heeft AISP- en PISP-accreditaties, is lid van SWIFT en is SEPA-gehomologeerd.

Contacteer ons nu