Globe

Geld overmaken binnen uw bedrijf

Beheer business-to-businessstromen tussen banken, landen en valuta's

maintain-trust

Vereenvoudig het proces

voor het openen en beheren van uw valuta accounts

regain-control

Neem de controle terug

over uw wisselkoersen

fx-rate

Beschermen jezelf tegen de volatiliteit

van uw wisselkoersen

Open rekeningen in eender welke valuta

Door middel van een 100% online proces, stelt iBanfirst u in staat om rekeningen te openen in meer dan 30 valuta, met uw eigen nominatieve IBAN die de veiligheid van uw transacties garandeert en het risico op fouten vermindert. U hebt volledige controle over uw activiteiten, al uw geld- en valutatransacties worden beheerd vanuit een enkele webinterface, modern en efficiënt waardoor u absolute controle heeft.

Meer weten

Beheer van wisselkoersrisico

Valutavolatiliteit is een risico voor uw bedrijf. Het risicobeheer van valutawissel is over het algemeen enkel toegankelijk via de 'trading rooms' van internationale banken.

iBanFirst heeft krachtige en flexibele vreemde valuta hedging (risk management) oplossingen, direct beschikbaar voor alle klanten, die worden geactiveerd en kunnen gebruikt worden via dezelfde webinterface die u gebruikt voor al uw transacties.

Meer weten

Integreer iBanFirst met uw TMS en ERP

Door te profiteren van de standaarden voor bankconnectiviteit, staat iBanFirst u toe betalingen via uw ERP of TMS te verzenden en uw rekeningafschriften rechtstreeks te ontvangen. Met open API's kunt u iBanFirst ook integreren in elke toepassing en elk proces.

Meer weten

Krijg competitieve en transparante tarieven

Internationale betalingen generen vaak hoge kosten en wisselcommissies. Deze staan vaak verborgen, worden pas achteraf in rekening gebracht én hebben een negatieve impact op uw marges. Met iBanFirst neemt u de controle over uw internationale betalingen. Een directe verbinding met de valutamarkt maakt transacties in realtime mogelijk, tegen een vaste parijs die u met één klik kunt valideren.

Meer weten

Vertrouw op iBanFirst, uw partner voor internationale financiën

company-icons-01

Scheiding van fondsen (segregatie)

In overeenstemming met de EU-regelgeving, wordt het geld van onze klanten op volledig gescheiden rekeningen bijgehouden bij één van de toonaangevende Europese banken. Alleen onze klanten hebben toegang tot deze rekening. iBanFirst is op geen enkel moment eigenaar van uw geld.

company-icons-02

Accountbeveiliging

iBanFirst implementeert state-of-the-art encryptie en digitale veiligheid. De toegang tot uw account is beveiligd met single-use en een twee-factor authenticatie wachtwoord (TOTP).

company-icons-03

Regulatie

Wij zijn volledig bevoegd en gereguleerd als betaalinstelling onder EU PSD2, iBanFirst houdt AISP en PISP accreditaties, is een lid van SWIFT en is IBAN gehomologeerd.

Contacteer ons nu