Globe

Leveranciers betalen in het buitenland in eigen valuta

Vermijd risico's bij uw internationale transacties, bouw constructieve relaties op met belangrijke leveranciers en partners, ongeacht waar zij zijn gevestigd

maintain-trust.svg

Bouw vertrouwen op

met leveranciers en partners in het buitenland

regain-control

Krijg terug controle

over de wisselkoers, de snelheid van uw betaling en de verbonden kosten

fx-rate.svg

Bescherm u tegen de volatiliteit

van wisselkoersen

Tijdig betalen

Als het gaat om internationale transacties, veroorzaken onbetrouwbare services van banken vertragingen in de betalingen. Dit legt druk op relaties met leveranciers, partners of lokale medewerkers, het leidt tot uitgestelde leveringen of zelfs verbroken relaties.

iBanFirst levert snelle en betrouwbare betalingen aan 240 landen en in 50 valuta's. U bent in de volledige controle over het moment dat de betaling wordt verzonden en van de snelheid van uitvoering. Al uw betalingen en FX worden beheerd vanuit dezelfde moderne en efficiënte web-interface, zodat u de volledige controle heeft over de transacties.

Meer weten

Beheer FX risico

Volatiliteit van valuta vormt een gevaar voor veel bedrijven. FX risk management oplossingen zijn niet altijd direct beschikbaar op de markt, of ze zijn gereserveerd voor valuta trading desks van internationale banken.

iBanFirst heeft krachtige en flexibele vreemde valuta hedging (risk management) oplossingen, direct beschikbaar voor alle klanten die worden geactiveerd.

Meer weten

Krijg competitieve en transparante tarieven

Veel internationale betalingen leiden tot hoge kosten en oneerlijke wisselkoerscommissies - soms veborgen in de kleine lettertjes van bankbrochures en achteraf in rekening gebracht. Dit heeft een negatieve invloed op uw marges. iBanFirst biedt realtime instant FX-betalingen tegen scherpe tarieven, met een transparante én vaste prijs die u met één simpele muisklik kunt uitvoeren.

Meer weten

Volg uw betalingen in real time op

Het is niet altijd gemakkelijk om informatie op te vragen over de status van een internationale betaling. Ten gevolge van dit gebrek aan transparantie kunnen uw leveranciers de betaling van hun facturen niet opvolgen. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor uw handelsbetrekkingen en de verwerking van uw bestellingen. Dankzij de Payment Tracker van iBanFirst kunnen uw begunstigden en u de volledige betaalcyclus in real time opvolgen.

Vertrouw op iBanFirst, uw partner voor internationaal zakendoen

company-01

Scheiding van fondsen (segregatie)

In overeenstemming met de EU-regelgeving, wordt het geld van onze klanten op volledig gescheiden rekeningen bijgehouden bij één van de toonaangevende Europese banken. Alleen onze klanten hebben toegang tot deze rekening. iBanFirst is op geen enkel moment eigenaar van uw geld.

company-02

Accountbeveiliging

iBanFirst implementeert state-of-the-art encryptie en digitale veiligheid. De toegang tot uw account is beveiligd met single-use en een twee-factor authenticatie wachtwoord (TOTP).

company-03

Regulatie

Wij zijn volledig bevoegd en gereguleerd als betaalinstelling onder EU PSD2, iBanFirst houdt AISP en PISP accreditaties, is een lid van SWIFT en is IBAN gehomologeerd.

Contacteer ons nu