Globe

Internationale betalingen voor luxueuze privétransacties

Bij de aankoop van onroerend goed, meesterwerken, zeldzame auto's of bij investeringen in het buitenland, zorgt u ervoor dat uw fondsen op tijd aankomen. Dit, zonder de complexiteit die traditionele banken opleggen.

timely-payments

Tijdige betalingen

Aan de verkoper, makelaar, advocaat, notaris of veilingmeester

hassle-free-processes

Probleemloos proces

Met een hoogwaardige service en een toegewijde buitenlandse betalingsexpert

any-country-any-currency

Elk land, elke valuta

In grote en opkomende markten

Betrouwbare betalingen in elke valuta

Onflexibele processen bij traditionele banken zijn niet geschikt voor eenmalige internationale privé-transacties. Hierdoor lopen betalingen vaak vertraging op. Met iBanFirst kunt u betalingen in meer dan 50 valuta's verzenden en ontvangen naar 240 landen en krijgt u toegang tot de beste valutahandelsdesk. Alle transacties worden veilig en betrouwbaar uitgevoerd.

Meer weten

Krijg ondersteuning gedurende de volledige transactie

Buitenlandse betalingen zijn complex. Het proces en de compliance-eisen kunnen moeilijk te begrijpen of intimiderend zijn voor mensen die dit niet vaak doen. Met iBanFirst krijgt u weer controle over uw valutastromen. Een directe verbinding met de FX-markten maakt het mogelijk om in real time te handelen met concurrerende en transparante tarieven, en dat met een vaste prijs.

Meer weten

Toegang tot concurrerende en transparante tarieven

Veel internationale transacties leiden tot hoge kosten en oneerlijke wisselkoerscommissies. Al deze directe en indirecte kosten hebben een aanzienlijke invloed op uw aankoopprijs. Met iBanFirst krijgt u weer controle over uw valutastromen. Een directe verbinding met de FX-markten maakt het mogelijk om in realtime te handelen met concurrerende en transparante tarieven, en dat met een vaste prijs.

Meer weten

Vertrouw op iBanFirst, uw partner voor internationale financiering

company-icons-01

Fondsenscheiding

In overeenstemming met de EU-regelgeving worden de middelen van klanten op afzonderlijke rekeningen bij toonaangevende Europese banken, aangehouden. Alleen klanten hebben toegang tot hun geld.

company-icons-02

Account beveiliging

iBanFirst implementeert de modernste encryptie en digitale beveiliging. De toegang tot het account is beveiligd met eenmalig gebruik en dual-factor password (TOTP) technologieën.

company-icons-03

Reglementering

Volledig gelicentieerd en gereguleerd als een betaalinstelling onder EU PSD2, iBanFirst heeft AISP- en PISP-accreditaties, is lid van SWIFT en is SEPA-gehomologeerd.

Contacteer ons nu