Globe

Laat klanten u betalen in hun eigen valuta

Krijg toegang tot nieuwe internationale markten door uw financiele risico’s te beperken, factureer uw klanten en ontvang hun betalingen in hun lokale valuta, ongeacht waar ze zich bevinden.

maintain-trust

Bouw aan een vertrouwensrelatie

met leveranciers en partners in het buitenland

regain-control

Neem de controle terug

over uw wisselkoersen en de kosten met betrekking tot uw geldtransacties

fx-rate.svg

Bescherm uzelf tegen de volatiliteit

van wisselkoersen

Openen en beheren van rekeningen in eender welke valuta

Bij internationale transacties veroorzaakt onbetrouwbaar bankieren vertragingen in het ontvangen van betalingen en creëert het complexiteit in de reconciliatie van uw rekeningen.

Dankzij een 100% online proces, stelt iBanFirst u in staat om rekeningen te openen in 30 valuta's, met je eigen geregistreerde IBAN. U heeft volledige controle, alle transacties en valutawissels worden beheerd vanuit dezelfde ergonomische en efficiënte web-interface, waardoor je totale controle hebt.

Meer weten

Beheer uw valutarisico's

Volatiliteit van valuta's brengen bedrijven in gevaar. FX risk management oplossingen zijn niet direct beschikbaar op de markt, en zijn gereserveerd voor valuta trading desks van internationale banken.

iBanFirst heeft krachtige en flexibele vreemde valuta hedging (risk management) oplossingen, direct beschikbaar voor alle klanten die worden geactiveerd.

Meer weten

Krijg competitieve en transparante tarieven

Internationale betalingen genereren vaak hoge kosten en wisselcommissies. Deze staan vaak verborgen, worden pas achteraf in rekening gebracht én hebben een negatieve impact op uw marges. Met iBanFirst neemt u de controle over uw internationale betalingen. Een directe verbinding met de valutamarkt maakt transacties in realtime mogelijk, tegen een vaste prijs die u met één klik kunt valideren.

Meer weten

Vertrouw op iBanFirst, uw partner voor internationale betalingen

company-01

Scheiding van fondsen

In overeenstemming met de EU-regelgeving, wordt het geld van onze klanten op volledig gescheiden rekeningen bijgehouden bij één van de toonaangevende Europese banken. Alleen onze klanten hebben toegang tot deze rekening. iBanFirst is op geen enkel moment eigenaar van uw geld.

company-02

Accountbeveiliging

iBanFirst implementeert state-of-the-art encryptie en digitale veiligheid. De toegang tot uw account is beveiligd met single-use en een twee-factor authenticatie wachtwoord (TOTP).

company-03

Regulatie

Wij zijn volledig bevoegd en gereguleerd als betaalinstelling onder EU PSD2, iBanFirst houdt AISP en PISP accreditaties, is lid van SWIFT en is IBAN gehomologeerd.

Contacteer ons nu